Τρέχουμε για το Μαζί για το Παιδί

Συμμετέχουμε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο - Νοιαζόμαστε για τα παιδιά!

€350.00 EUR συγκεντρώθηκαν από 11 δωρητές
2% από €20,000.00 στόχο

Καμπάνια: «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» για το «Μαζί για το Παιδί»

Το «Μαζί για το Παιδί», το 2016 μοίρασε μέσω του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετώντας συνολικά 30.925 παιδιά από 19.564 οικογένειες!

Βοηθήστε μας κι εσείς με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, να καλύψουμε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα στο δικό μας μαραθώνιο για τα παιδιά σε ανάγκη, μεταφράζοντας κάθε δωρεά σε υλική βοήθεια μέσω του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Κάθε δωρεά είναι σημαντική!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! #supportmazi #mazigiatopaidi


Περιγραφή προγράμματος:

Το «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι ένας κόμβος δικτύωσης βοήθειας με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και την αποτελεσματική διαχείρισή τους, για την ενίσχυση φορέων που εξυπηρετούν παιδιά και άπορες οικογένειες.

Προσφέρω γιατί Νοιάζομα

Συγκεκριμένα το δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» περιλαμβάνει κοινωνικές υπηρεσίες δήμων, ορφανοτροφεία, ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ΑμΚΕ, ιδρύματα για παιδιά, κέντρα υποδοχής μεταναστών κα.

 

Μάθε περισσότερα για εμάς

Το  «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ένωση 10 κοινωφελών φορέων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, για τα παιδιά σε ανάγκη, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1996.

Με όραμα τη δημιουργία ενός δικτύου αρμονικής συνύπαρξης και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων παιδικής προστασίας στην Ελλάδα, το «Μαζί για το Παιδί» συνεργάζεται με περισσότερους από 200 φορείς, πέραν των σωματείων μελών της, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της που δεν είναι άλλη, από το «η ισχύς εν τη ενώσει».

Η Ένωση βοηθά περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως, εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Παράλληλα με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουν τα μέλη της, το Μαζί για το Παιδί ως δίκτυο έχει αναπτύξει μια σειρά υπηρεσιών και προγραμμάτων με σκοπό να διευρύνει γεωγραφικά και ποσοτικά το κοινωνικό της αποτύπωμα.

 

Οι δράσεις μας

 

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Γραμμή 115 25 | Συμβουλευτική γραμμή για την καθοδήγηση και ψυχο-συναισθηματική στήριξη παιδιών και οικογενειών.

Συμβουλευτικό Κέντρο | Κέντρο παροχής δωρεάν συμβουλευτικής σε παιδιά, οικογένειες και στην κοινότητα.Ατομικές και οικογενειακές συνεδρίες, σεμινάρια για γονείς και παιδιά, ομιλίες ψυχολόγων σε σχολεία και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

 

Καταπολέμηση της Φτώχειας

Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι | Συγκέντρωση και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, σε φορείς που εξυπηρετούν ανήλικα παιδιά και άπορες οικογένειες.

Είναι σημαντικό να προσφέρεις | Στήριξη άπορων οικογενειών, μέσω κουπονιών σίτισης και διατακτικών τροφής σε συνεργασία με επιλεγμένες αλυσίδες τροφίμων πανελλαδικά.

 

Εκπαίδευση

Είμαι μέσα | Υποστήριξη μαθητών γυμνασίου, από την 7η Σχολική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, που διατρέχουν κίνδυνο σχολικής διαρροής.

Γίνε κομμάτι της καρδιάς μας | Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών δημοτικών σχολείων για τον εθελοντισμό.

 

Πρόσφυγες 

Στήριξη Ανήλικων Προσφύγων | Παροχή σίτισης και ειδών πρώτης ανάγκης σε ανήλικους πρόσφυγες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε : www.mazigiatopaidi.gr

€5.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 3 ώρες
€50.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 5 ώρες
€50.00 EUR
Magdaleneπριν από 5 ώρες
€50.00 EUR
Γιώργος Σπανόςπριν από 6 ώρες
€100.00 EUR
Οικονομουπριν από 6 ώρες
€50.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 6 ώρες
€5.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 6 ώρες
€20.00 EUR
Karadimitris Nikolaosπριν από 4 ημέρες
€5.00 EUR
Sofia Kamaretaπριν από 4 ημέρες
€10.00 EUR
Maria Hatzinikolakiπριν από 4 ημέρες
€5.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 12 ημέρες

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε.