Ταξίδεψε για ένα παιδί

Είναι Χριστούγεννα! Μοιραστείτε τη χαρά του ταξιδιού, μαζί μας!

€3,001.00 EUR συγκεντρώθηκαν από 2 δωρητές
101% από €3,000.00 στόχο

Η καμπάνια για αυτή τη δράση έχει ολοκληρωθεί
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας

Πατήστε εδώ για να επιλέξετε κάποια άλλη καμπάνια και να συνεισφέρετε

Ξέρατε ότι....;

Φέτος τα Χριστούγεννα, οι εταιρείες Austrian Airlines, Lufthansa, Swiss και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αγκαλιάζουν τις ανάγκες των παιδιών που βοηθά η Ένωση "Μαζί για το Παιδί"!

 Εμπνευστήκαμε από την ενέργεια και σας καλούμε...

Να κάνετε κι εσείς μια δωρεά, με σκοπό να βοηθήσετε τα παιδιά να "ταξιδέψουν", μέσα από τα βιβλία!

Πιο συγκεκριμένα, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δωρεές σας, θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση της Σχολικής Βιβλιοθήκης του Καραθεοδώρειου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας, ώστε οι μικροί μας φίλοι να μπορούν τα "ταξιδεύουν" μέσω των βιβλίων και της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο!

Περιγραφή ενέργειας

Το ιστορικό αυτό σχολείο φιλοξένησε το μεγάλο Έλληνα μαθηματικό Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή και λειτουργεί στο χωριό Βύσσα Ορεστιάδας, ένα από τα ορεινότερα και ανατολικότερα άκρα της Ελλάδας, αποτελώντας για τα 65 παιδιά της περιοχής, μια ευχάριστη διέξοδο.

Το σχολείο σήμερα δεν έχει βιβλιοθήκη. Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" κατέγραψε την ανάγκη και φιλοδοξεί με τη βοήθειά σας να βοηθήσει στη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό ενός χώρου μελέτης για τα παιδιά που φοιτούν εκεί από τα γύρω χωριά της περιοχής. 

Ελπίζουμε οι δωρεές σας να μας βοηθήσουν  να δημιουργήσουμε ένα παράθυρο γνώσης για τα παιδιά της μακρινής Ορεστιάδας και σας ευχόμαστε καλά ταξίδια κι ένα ευτυχισμένο 2019!

Η υλοποίηση του έργου προγραμματίζεται να γίνει τον Απρίλιο του 2019 στο πλαίσιο της εκστρατείας του "Μαζί για το Παιδί" για την υγεία και την εκπαίδευση, στο Νομό Έβρου και συμπεριλαμβάνεται στο πλάισιο δράσεων της Ένωσης, σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας.

Λίγα λόγια για το "Μαζί για το Παιδί"

Το «Μαζί για το Παιδί» αποτελεί τη μοναδική ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων στην Ελλάδα, που από το 1996 φροντίζει για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Σε συνεργασία με περισσότερους από 200 φορείς πανελλαδικά η Ένωση βοηθά περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων τα 10.000 σε  συστηματική βάση. 

Επιπλέον, σε συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις,  τα μέλη της πρωτοστατούν στην ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας αλλά και στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας, ενώ οι υπηρεσίες που αφιλοκερδώς προσφέρουν στις εγκαταστάσεις τους, είναι υψηλού επιπέδου και πολλά από τα προγράμματα που αναπτύσσουν, πρότυπα στον τομέα τους.

Τo 2016 η Ένωση τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά.

Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr

 

 

€3,000.00 EUR
Εργαζόμενοι της εταιρείας Teleperformanceπριν από 4 μήνες
€1.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 5 μήνες