Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου!

Διαδικτυακό σεμινάριο για καλό σκοπό

€180.00 EUR συγκεντρώθηκαν από 9 δωρητές
έμειναν 1 μήνες

Ένα διαδικτυακό σεμινάριο για καλό σκοπό

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 22.00 σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σε ένα διαφορετικό διαδικτυακό σεμινάριο, μια virtual συνάντηση που θα αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και που ταυτόχρονα θα στηρίξει τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο Στόχος μας

Να γίνουμε μια αλυσίδα αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές στο σεμινάριο θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Περιγραφή  σεμιναρίου

Η ελεύθερη βούληση είναι ένα δώρο! Ο κάθε άνθρωπος αποτελείται από διαφορετικές δυνατότητες και ικανότητες. Οι δυνατότητες μας όμως περιορίζονται από καθημερινές καταστάσεις. Πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε και να αναδείξουμε τα δυνατά μας σημεία;

Πως θα διαλέξουμε τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε; Πως θα αντικρίσουμε  φόβους που μας ταλανίζουν αλλά μπορούμε εν τέλει να τους αντιμετωπίσουμε.Βούληση, όνειρα, σχέδια ζωής, μέθοδοι, αντιμετώπιση φόβων. Όλα αυτά για να συναντήσουμε την αυθεντικότητα μας. 

Ενδιάμεσα θα υπάρχουν διαλείμματα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικές αναπνοής για αντιμετώπιση του άγχους πάντα με συνοδεία κατάλληλης μουσικής.

Πως μπορώ να συμμετάσχω

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο και να συμβάλλετε και εσείς ουσιαστικά στο να στηρίξουμε τα παιδιά του «Μαζί για το Παιδί»
• Early Bird (έως 31/10) 20€ 
• Εγγραφή για Νοέμβριο 35€
• Εγγραφή για Δεκέμβριο 50€

Λίγα λόγια για τον Σταύρο Μπαρούτα

Ο Σταύρος Μπαρούτας είναι Chartered Manager (CMgr) και μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων Subject Matters του Chartered Management Institute και μερικά χρόνια πριν πιστοποιήθηκε ως Certified Innermetrix Consultant για την Ελλάδα και πιο πρόσφατα ως Intelligent Leadership Executive Coach, πιστοποιημένος από τον John Mattone, τον κορυφαίο executive coach του κόσμου. Στον ελεύθερο χρόνο του καθοδηγεί και συμβουλεύει συγκεκριμένα στελέχη και εταιρείες, καθώς επίσης παρέχει διδασκαλία σε προγράμματα MBA. Περισσότερα https://baroutas.com

Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Tο «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που συνεργάζονται, από το 1996, για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών ετησίως στη χώρα μας. 

Παράλληλα με τη στήριξη των σωματείων-μελών της, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»  αναπτύσσει και δικά της προγράμματα προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Πιστή στο όραμά της να αποτελέσει ένα πανελλαδικό δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων παιδικής προστασίας, ώστε να βοηθά παιδιά και οικογένειες καθώς και άτομα με αναπηρία, άμεσα και αποτελεσματικά. Η Ένωση βοηθά, πλέον των μελών της, περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της, που εκφράζεται στη ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει». 

To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας». 

Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr

Δείτε το έργο της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" το 2019 

 

 

€20.00 EUR
Μαυριδης Χρηστος πριν από 1 ώρες
€20.00 EUR
Βιόπουλος Λυκούργοςπριν από 16 ώρες
€20.00 EUR
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΠΑΔΩΝΗΣπριν από 4 ημέρες
€20.00 EUR
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΓΙΑΣπριν από 5 ημέρες
€20.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 6 ημέρες
€20.00 EUR
ΡΑΠΤΟΥ ΜΑΡΙΑπριν από 9 ημέρες
€20.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 9 ημέρες
€20.00 EUR
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣπριν από 10 ημέρες
€20.00 EUR
Stavros Baroutasπριν από 10 ημέρες

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε.