Κάνουμε την ευχή έργο, στηρίζουμε παιδιά στον Έβρο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας

€26.00 EUR συγκεντρώθηκαν από 5 δωρητές
1% από €5,000.00 στόχο

Η καμπάνια για αυτή τη δράση έχει ολοκληρωθεί
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας

Πατήστε εδώ για να επιλέξετε κάποια άλλη καμπάνια και να συνεισφέρετε

Κάνουμε την ευχή έργο, στηρίζουμε παιδιά στον ακριτικό Έβρο 

Ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ».

Οι συναυλίες θα μεταδοθούν ζωντανά και μέσω της live μετάδοσής τους και της επικοινωνίας τους θα φωτίσουν και θα στηρίξουν έμπρακτα και το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα  παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις συναυλίες www.georgiosmazonakis.com

Η Ανάγκη

Στηρίζουμε την εκπαίδευση των παιδιών που ζουν στον ακριτικό Έβρο. Παιδιά και νέους που ζουν σε περιοχές κοντά στα σύνορα της χώρα μας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και κάνουμε τη διαφορά στη ζωή αυτών των παιδιών προσφέροντας τους ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και εφόδια για το μέλλον τους.  

Όλοι μαζί δίνουμε την δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά να παραμείνουν στον τόπο τους και να αναδειχθούν ως ενεργά μέλη της κοινότητας τους.  

Ο Στόχος μας

Με την πολύτιμη βοήθεια σας έχουμε ως στόχο να συγκεντρώσουμε το ποσό των 5.000 ευρώ. 

Με αυτόν τον τρόπο συγκεντρώνουμε πόρους για να εξασφαλίσουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό σε δημόσια σχολεία όλων των βαθμίδων στην περιοχή του Έβρου, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablets, εκπαιδευτικό υλικό, βιβλία, παιχνίδια και αθλητικό εξοπλισμό. 

Τι πρέπει να κάνω;

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στο να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην βελτίωση της εκπαιδευτικής εμπειρίας των παιδιών που ζουν στην περιοχή του Έβρου. 

Επιλέξτε το ποσό της δωρεάς σας και μοιραστείτε την κίνηση σας με τους φίλους σας στο Facebook για να διαδώσουμε το μήνυμα.

Hashtags ενέργειας: #mazigiatopaidi #supportmazi #mazistisakritikesperioxes #EYXHS3RGO

• Με 5€ συμμετέχω στον βαθμό που μπορώ
• Με 15€ εξασφαλίζω ένα βιβλίο
• Με 25€ εξασφαλίζω ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι
• Με 50€ συμβάλλω στην αγορά ενός Η/Υ ή tablet

Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το Μαζί για το Παιδί είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που συνεργάζονται, από το 1996, για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών ετησίως στην χώρα μας. Παράλληλα με τη στήριξη των σωματείων-μελών της, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, αγκαλιάζοντας παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Πιστή στο όραμά της για ένα πανελλαδικό δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων παιδικής προστασίας, η Ένωση βοηθά, πλέον των μελών της, περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά πανελλαδικά κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της, που συμπυκνώνεται στη ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει», ώστε να βοηθάμε παιδιά και οικογένειες καθώς και άτομα με αναπηρία, άμεσα και αποτελεσματικά.

To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας». Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr

Το έργο του "Μαζί για το Παιδί" το 2020 

 

€5.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 11 μήνες
€10.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 11 μήνες
€5.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 11 μήνες
€1.00 EUR
ΝΙΚΌΔΗΜΟΣ ΚΟΣΜΟΛΙΑΠΤΣΗΣπριν από 2 ημέρες
€5.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 2 ημέρες