«Καθημερινά, μαζί σου» | Κ.Ε.Α. η «Χαρά»

Μαζί για το παιδί

View more info

€22.00 EUR Raised by 5 donors
3% of €1,000.00 goal

This campaign is finished
Thank you for showing interest

Click here to select another campaing to contribute

Mε μήνυμα «Καθημερινά, μαζί σου», το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», μέλος της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί», ζητά την στήριξή σας, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη σας στο www.supportmazi.gr, καλύπτοντας μια πάγια, διαρκή και συνάμα καθημερινή ανάγκη του οικοτροφείου.

Η ανάγκη 

Με την οικονομική προσφορά σας το οικοτροφείο θα ενισχυθεί με είδη μπάνιου (σαμπουάν και αφρόλουτρα), που φυσικά αποτελούν μια εκ των βασικότερων αναγκών των ενοίκων, άρρηκτα συνδεδεμένη με τις άριστες συνθήκες υγιεινής που τηρούνται.

Ευχαριστούμε πολύ που για ακόμη μια φορά θα σταθείτε μαζί μας, στο καθημερινό μας έργο.
Με τη συμβολή σας, μας δίνετε ιδιαίτερη χαρά και σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Εικαστικές δημιουργίες με τη βοήθεια εθελόντριας του κέντρου

Tο «σπίτι» μας
 
Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» είναι μία στέγη φιλοξενίας 57 παιδιών και ενηλίκων με παθήσεις ΒΝΥ, Εγκεφαλική Παράλυση και Αυτισμό. Είναι Σωματείο Φιλανθρωπικό, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, μη επιδοτούμενο από το κράτος και συντηρείται από τα από νοσήλια των παιδιών, από δωρεές και από έσοδα εκδηλώσεων. 
 
Το «σπίτι» μας βρίσκεται στην Παλλήνη Αττικής. Κύριος στόχος είναι η δημιουργία μίας ζεστής, γεμάτη αγάπη αγκαλιάς, όπου άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές ζουν μία ζωή με αξιοπρέπεια, ισότητα, αποκτούν ανεξαρτησία και βιώνουν τη χαρά του ότι ανήκουν κάπου.
 
Το οικοτροφείο λειτουργεί σαν ένα «μεγάλο σπίτι» με άριστες συνθήκες υγιεινής. Η επιστημονική μας ομάδα σχεδιάζει προγράμματα, για ουσιαστική καθημερινή απασχόληση, με πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, για τους ενοίκους του οικοτροφείου και για όσους βρίσκονται δίπλα τους. Οι ένοικοι παρακολουθούνται καθημερινά από παθολόγο, ψυχίατρο, φυσιοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, παιδαγωγούς και νοσηλευτές.

Μάθε περισσότερα για εμάς: www.kea-hara.gr
 
Σε περιμένουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  www.facebook.com/kentro.eidikwn.atomwn.harawww.instagram.com/kea_hara

€5.00 EUR
Anonymous3 Months ago
€5.00 EUR
Anonymous9 Months ago
€5.00 EUR
Anonymous11 Months ago
€2.00 EUR
Anonymous10 Days ago
€5.00 EUR
Anonymous14 Days ago