Δημιουργώ και Μαθαίνω

Μαζί για το παιδί

View more info

€230.00 EUR Raised by 7 donors
9% of €2,700.00 goal

This campaign is finished
Thank you for showing interest

Click here to select another campaing to contribute

 

Το Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» λειτουργεί με 4 Στέγες σε Αθήνα και Πειραιά καλύπτοντας τις ανάγκες 320 παιδιών. Μέριμνα και σκοπός της παιδαγωγικής μας δουλειάς και σταθερό κομμάτι της απασχόλησης των παιδιών μας είναι οι κατασκευές και οι χειροτεχνίες – εποχιακές και ειδικού ενδιαφέροντος ώστε να υποστηριχθούν οι δεξιότητες και οι γνώσεις τους.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε ανάγκη από υλικά  χειροτεχνίας που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τα παιδιά μας για τις δημιουργίες τους, ένα έπιπλο ντουλάπας για τη  Στέγη του Νέου Κόσμου και έναν  προτζέκτορα με οθόνη για την Στέγη του Πειραιά.

Οι ανάγκες μας: 

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης εικαστικών υλικών και άλλων, χρειαζόμαστε:

  • Yλικά κατασκευών/χειροτεχνιών, όπως για παράδειγμα ξυλομπογιές, κηρομπογιές, μαρκαδόρους, πλαστελίνες, τέμπερες, χαρτιά, κόλες, πηλός,  και άλλα είδη. Με τις χειροτεχνίες τα παιδιά αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητα, τους δίνεται η δυνατότητα για προσωπική καλλιτεχνική έκφραση, καλλιεργούν την αντίληψη και την φαντασία τους ενώ παράλληλα ενισχύουν τη δεξιοτεχνία. 

Θα επιθυμούσαμε να καλύψουμε ανάγκες σε υλικά κατασκευών για τους επόμενους 6 μήνες. 

  • Προτζέκτορα με οθόνη για την Στέγη του Ν. Κόσμου. Ο προτζέκτορας μας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε στα παιδιά εικόνες σε μεγάλες διαστάσεις με όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να είναι ευδιάκριτα τα στοιχεία που θέλουμε να δείξουμε. Μπορούμε να «φέρνουμε» εικόνες από τη φύση, τα ζώα, τη θάλασσα....μέσα στο σχολείο και να καλλιεργούμε τη φαντασία, τη σκέψη, αλλά και να περνάμε μηνύματα. Για παράδειγμα στη Στέγη του Πειραιά μάθαμε τον κανόνα του εσώρουχου με την προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Το μυστικό της Νίκης»
  • Ντουλάπα για την οργάνωση των εργασιών και του αρχείου της Στέγης του Νέου Κόσμου.

 


Μάθε περισσότερα για εμάς: www.paidikesteges.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook:  
www.facebook.com/Ίδρυμα-Η-Παιδική-Στέγη

€70.00 EUR
Φαίη Γρίτση9 Months ago
€60.00 EUR
Anonymous9 Months ago
€25.00 EUR
Anonymous13 Days ago
€5.00 EUR
Georgina Ralston8 Months ago
€50.00 EUR
Ανδρέας Στεφανίδης11 Months ago
€10.00 EUR
Ιωαννης Φουφας11 Months ago
€10.00 EUR
ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΠΗ4 Months ago