Στηρίζω τους δρομείς της ΠΝΟΗΣ στον Μαραθώνιο

Συμμετέχω στην αγορά μηχανήματος Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών

Μαζί για το παιδί

View more info

€265.00 EUR Raised by 10 donors
14% of €2,000.00 goal

This campaign is finished
Thank you for showing interest

Click here to select another campaing to contribute

Η ανάγκη

Η συγκέντρωση του απαιτούμενο ποσό για τη δωρεά ενός Monitor παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων για την κάλυψη των  αναγκών της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Το Monitor μετράει τις ζωτικές λειτουργίες του νεογνού όπως το οξυγόνο, τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση και τον αναπνευστικό ρυθμό, με μη επεμβατικό και αναίμακτο τρόπο.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Η «ΠΝΟΗ» συμμετέχει εδώ και 18 χρόνια με δρομείς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τους παράλληλους αγώνες 5 & 10 km. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η παρακίνηση του κοινού στην προσφορά και τον εθελοντισμό. Κάθε χρόνο οι δρομείς της «ΠΝΟΗΣ» συγκεντρώνουν χρήματα για να καλύψουν μια άμεση ανάγκη μονάδας εντατικής θεραπείας παιδιών ή νεογνών σε κάποιο κρατικό νοσοκομείο της Ελλάδας. 

Αν θέλεις και εσύ να ενισχύσεις την προσπάθεια των δρομέων μας, στο φετινό μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, μπορείς με τη δωρεά σου να μας βοηθήσεις να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό για την αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος.  

 

 

Λίγα λόγια για την ΠΝΟΗ

Το Σωματείο «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» ιδρύθηκε το 1991 από παιδιάτρους, γονείς και φίλους εθελοντές. Ασχολείται με τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Παιδιών (ΜΕΘ) και Νεογνών (ΜΕΝ) καθώς και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας Παίδων (ΜΑΦ) στα Κρατικά Νοσοκομεία. Επίσης, στηρίζει ηθικά και υλικά τους γονείς που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στις εντατικές μονάδες, συμβάλει την εκπαίδευση και επιμόρφωση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού των Μονάδων, προσφέρει παροχή βασικών γνώσεων Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Α΄ Βοηθειών στο ευρύ κοινό και δραστηριοποιείται στην δημιουργία νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας Παιδιών στα Κρατικά Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της χώρας. 

Συντηρείται αποκλειστικά από δωρεές ιδιωτών, εταιρειών και έσοδα από εκδηλώσεις. Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο περίπου 4.000 παιδιά έχουν ανάγκη νοσηλείας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Νεογνών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο του Σωματείου «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» επισκεφθείτε το www.pnoe.gr ή ακολουθείστε μας στο facebook

€20.00 EUR
Σπυρογιαννόπουλος Λεωνίδας10 Months ago
€10.00 EUR
Έφη Παγουλάτου10 Months ago
€5.00 EUR
Anonymous10 Months ago
€50.00 EUR
Anonymous11 Months ago
€100.00 EUR
Anonymous11 Months ago
€20.00 EUR
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ11 Months ago
€20.00 EUR
ΜΟΥΣΟΥΡΑ ΧΡΥΣΗ11 Months ago
€20.00 EUR
ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ11 Months ago
€10.00 EUR
Αθανάσιος καγγελιδης26 Minutes ago
€10.00 EUR
Ανδρέας Γεωργιλιδάκης1 Days ago