Στηρίζω το έργο των "Φίλων της Μέριμνας"

Συμβάλλω στην ενίσχυση του έργου της "Μέριμνας"

Μαζί για το παιδί

View more info

€330.00 EUR Raised by 6 donors
11% of €3,000.00 goal

This campaign is finished
Thank you for showing interest

Click here to select another campaing to contribute

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», που έχει ως καταστατικό σκοπό την υλική και ηθική υποστήριξη του έργου της «Μέριμνας».

Η ανάγκη

Ενίσχυση του Συμβουλευτικού Κέντρου στήριξης στο Πένθος της Μέριμνας που λόγω των αυξημένων θανάτων από covid 19, τα αιτήματα για ψυχολογική στήριξη έχουν αυξηθεί. Είναι σημαντικό να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Λόγω των υγειονομικών περιορισμών έχουν ματαιωθεί όλες  οι δράσεις των Φίλων της Μέριμνας για την εξασφάλλιση των απαραίτητων πόρων όπως  bazaar, ομιλίες, εκδρομές, θεατρικές παραστάσεις είναι αμεση προτεραιότητα για τη φετινή χρονιά η δημιουργία μιας σύγχρονης πηγής χρηματοδότησης με την κατασκευή και λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, e-shop.

Βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε το ποσό των 3.000 €,  με σκοπό  την συνεργασία του σωματείου μας με εξειδικευμένη εταιρία για την κατασκευή και λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και την εκπαίδευση μιας μικρής ομάδας εθελοντών που θα αναλάβει στην συνέχεια την προώθηση των ηλεκτρονικών μας πωλήσεων .  

Η διαδικτυακή παρουσία του σωματείου μας είναι πλέον απαραίτητη ώστε να αποκτήσουμε ένα  σύνχρονο κανάλι πώλησης των προϊόντων μας που θα μας επιτρέψει:

  • Αυξημένη προβολή και αναγνωρισιμότητα του έργου του  σωματείου πανελλαδικά 
  • Ευρύτερη βάση πελατών για τα προϊόντα μας
  • Προσαρμογή στις νέες συνθήκες, λόγω πανδημίας, αλλά και την διαρκή  ανάπτυξή του στα επόμενα χρόνια. 

Οφέλη

Με τις πωλήσεις των προϊόντων μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος, e-shop ευελπιστούμε στην αύξηση των εσόδων μας, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να προσφέρουμε στη Μέριμνα τη δυνατότητα συνέχισης του επιστημονικού της έργου. 

Η Μέριμνα παρέχει δωρεάν, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους μέσω: 
•    των Συμβουλευτικών  Κέντρων  Στήριξης  στο Πένθος και της τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής στήριξης στην Αθήνα (210 6463 622) και τη Θεσσαλονίκη (2310 515 010). 
•    της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο  Σπίτι, στην Αθήνα, που προσφέρει ιατρική, νοσηλευτική και  ψυχοκοινωνική φροντίδα σε παιδιά και εφήβους που νοσούν από μια απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια. Η υπηρεσία αυτή είναι μοναδική στην Ελλάδα, λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο και υποστηρίζει το παιδί και την οικογένεια του, στο σπίτι τους. 

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να συνεισφέρετε και εσείς στο βαθμό που μπορείτε στην προσπάθεια μας για την ενίσχυση του Συμβουλευτικού Κέντρου στήριξης στο Πένθος της Μέριμνας που λόγω των αυξημένων θανάτων, λόγω covid 19, τα αιτήματα για ψυχολογική στήριξη έχουν αυξηθεί. 

Επιλέξτε το ποσό της δωρεάς σας και μοιραστείτε την κίνηση σας με τους φίλους σας στο Facebook για να διαδώσουμε το μήνυμα.

Είναι σημαντικό να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Η σύμπραξη, «Μέριμνας» και «Φίλων της Μέριμνας», αποτελεί μια καινοτόμα προσέγγιση  για το σημαντικό αυτό κοινωφελή σκοπό, και ταυτόχρονα τεκμηριώνει το ισχυρό έρεισμα του σωματείου και του σκοπού του μέσα στην κοινωνία.

Λίγα λόγια για τους Φίλους της Μέριμνας

Κατά τη διάρκεια των 20 χρόνων λειτουργίας Οι Φίλοι της Μέριμνας εργάζονται για την:

  • Συγκέντρωση των απαραίτητων οικονομικών πόρων ώστε να καλύπτουν σημαντικό μέρος των λειτουργικών εξόδων και αναγκών της «Μέριμνας»
  • Διάδοση και προβολή του έργου της «Μέριμνας». 
  • Τη διαρκή αναζήτηση νέων μελών που αποτελούν, σημαντική πηγή στήριξης  του έργου  των «Φίλων της Μέριμνας».

Το σωματείο δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση και  οι εθελοντές του αγωνίζονται με κέφι και πίστη  για τη χρηματοδότηση του έργου της «Μέριμνας».

Διαβάστε περισσότερα για το έργο της Μέριμνας www.merimna.org.gr

 

€30.00 EUR
ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΪΖΑ ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΥ10 Months ago
€150.00 EUR
Anonymous10 Months ago
€30.00 EUR
Anonymous10 Months ago
€50.00 EUR
Anonymous10 Months ago
€20.00 EUR
Anonymous10 Months ago
€50.00 EUR
Anonymous11 Months ago