Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου!

Διαδικτυακό σεμινάριο για καλό σκοπό

€620.00 EUR συγκεντρώθηκαν από 22 δωρητές

Η καμπάνια για αυτή τη δράση έχει ολοκληρωθεί
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας

Πατήστε εδώ για να επιλέξετε κάποια άλλη καμπάνια και να συνεισφέρετε

Ένα διαδικτυακό σεμινάριο για καλό σκοπό

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 21.00 σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σε ένα διαφορετικό διαδικτυακό σεμινάριο, μια virtual συνάντηση που θα αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και που ταυτόχρονα θα στηρίξει τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο Στόχος μας

Να γίνουμε μια αλυσίδα αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές στο σεμινάριο θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Περιγραφή  σεμιναρίου

Η ελεύθερη βούληση είναι ένα δώρο! Ο κάθε άνθρωπος αποτελείται από διαφορετικές δυνατότητες και ικανότητες. Οι δυνατότητες μας όμως περιορίζονται από καθημερινές καταστάσεις. Πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε και να αναδείξουμε τα δυνατά μας σημεία;

Πως θα διαλέξουμε τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε; Πως θα αντικρίσουμε  φόβους που μας ταλανίζουν αλλά μπορούμε εν τέλει να τους αντιμετωπίσουμε.Βούληση, όνειρα, σχέδια ζωής, μέθοδοι, αντιμετώπιση φόβων. Όλα αυτά για να συναντήσουμε την αυθεντικότητα μας. 

Ενδιάμεσα θα υπάρχουν διαλείμματα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικές αναπνοής για αντιμετώπιση του άγχους πάντα με συνοδεία κατάλληλης μουσικής.

Ροή Σεμιναρίου

Θα σπάσουμε τον ‘’πάγο’’ μαζί και θα ξεκινήσει ο Σταύρος Μπαρούτας εξηγώντας την αυθεντικότητα μας και τι είναι αυτό που μας παρακινεί να πολεμήσουμε και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια αλλά και να παραμείνουμε στην κατεύθυνση μας. Θα είναι το ξεκίνημα της προσωπικής μας παρακίνησης. 

Ένα διάλειμμα θα κάνουμε με την Αντιγόνη Τσόλη που θα μας βοηθήσει με τις τεχνικές της να αποφορτιστούμε από το άγχος μας. Οι τεχνικές αναπνοών (όπως αυτές που διδασκόμαστε στη γιόγκα) έχει και επιστημονικά πλέον αποδειχθεί πως βοηθούν στην εξισορρόπηση του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού συστήματος. Μας επιτρέπουν να διατηρήσουμε τα επίπεδα του άγχους σε επιθυμητά επίπεδα και να αντιμετωπίζουμε καλύτερα σε στρεσογόνες καταστάσεις. 

Ο Αλέξανδρος Σκεπαριανός έπειτα θα αναπτύξει θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες αναψυχής που μπορούν να βελτιώσουν την σωματική υγεία καθώς και την διάθεση και οι οποίες μας δίνουν μία αίσθηση απόδρασης από την καθημερινότητα μας. Έτσι θα φτάσουμε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα. 

Έπειτα το πρώτο ‘’ξεμούδιασμα’’ θα ξεκινήσει ο Σταύρος με την αναγνώριση των φόβων και με ποιόν τρόπο μπορούμε να ζήσουμε μαζί τους,  πως οι φόβοι μας μπορούν να μας εφοδιάσουν με την κατάλληλη ορμή και ενέργεια για να μας παρακινήσουν προς την επίτευξη των επιθυμιών μας. Αμέσως μετά η Αντιγόνη Τσόλη θα μας οδηγήσει μέσα από μια διαδικασία καθοδηγούμενης χαλάρωσης και στη συνέχεια οραματισμού, να δούμε πως μπορούμε να οδηγήσουμε τον εαυτό μας σε πλήρη συνειδητή χαλάρωση και ίσως μπορέσουμε να ανακαλύψουμε κάτι καινούριο!

Την τρίτη ώρα θα μάθουμε και θα συζητήσουμε πως είναι να βάζουμε και να πετυχαίνουμε δικούς μας στόχους. Πλέον, να καταλαβαίνουμε πως είναι να ζούμε την δική μας μέρα κάθε μέρα. Ο Σταύρος Μπαρούτας θα συνδυάσει ότι έχουμε συζητήσει και μαζί με τις δικές σας σκέψεις από το υλικό που θα σας σταλεί, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σε αυτό το σύντομο πρόγραμμα, να αξιολογήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε, ίσως ένα όνειρο, ίσως περισσότερα. Αλλά, μερικές φορές αυτό το όνειρο φαίνεται τόσο μακριά από την τωρινή σας πραγματικότητα που δεν μπορείτε να το πιστέψετε. Ακόμη και μετά που βρείτε ενδείξεις ότι μπορείτε, στην πραγματικότητα να το καταφέρετε, έχετε ακόμη την ανάγκη να το αποδείξετε στον εαυτό σας ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! Είναι συχνά αυτό το πρώτο βήμα που είναι το δυσκολότερο κομμάτι

Πως μπορώ να συμμετάσχω

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο και να συμβάλλετε και εσείς ουσιαστικά στο να στηρίξουμε τα παιδιά του «Μαζί για το Παιδί»
• Early Bird (έως 31/10) 20€ 
• Εγγραφή για Νοέμβριο 35€
• Εγγραφή για Δεκέμβριο 50€

Λίγα λόγια για τον Σταύρο Μπαρούτα

Ο Σταύρος Μπαρούτας είναι Chartered Manager (CMgr) και μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων Subject Matters του Chartered Management Institute και μερικά χρόνια πριν πιστοποιήθηκε ως Certified Innermetrix Consultant για την Ελλάδα και πιο πρόσφατα ως Intelligent Leadership Executive Coach, πιστοποιημένος από τον John Mattone, τον κορυφαίο executive coach του κόσμου. Στον ελεύθερο χρόνο του καθοδηγεί και συμβουλεύει συγκεκριμένα στελέχη και εταιρείες, καθώς επίσης παρέχει διδασκαλία σε προγράμματα MBA. Περισσότερα https://baroutas.com

Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Tο «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που συνεργάζονται, από το 1996, για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών ετησίως στη χώρα μας. 

Παράλληλα με τη στήριξη των σωματείων-μελών της, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»  αναπτύσσει και δικά της προγράμματα προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Πιστή στο όραμά της να αποτελέσει ένα πανελλαδικό δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων παιδικής προστασίας, ώστε να βοηθά παιδιά και οικογένειες καθώς και άτομα με αναπηρία, άμεσα και αποτελεσματικά. Η Ένωση βοηθά, πλέον των μελών της, περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της, που εκφράζεται στη ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει». 

To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας». 

Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr

Δείτε το έργο της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" το 2019 

 

 

€50.00 EUR
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣπριν από 4 μήνες
€50.00 EUR
Σωτηρίαπριν από 4 μήνες
€20.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 4 μήνες
€35.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 4 μήνες
€35.00 EUR
HR Partnersπριν από 4 μήνες
€35.00 EUR
Ιωάννης Ράπτης πριν από 4 μήνες
€35.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 4 μήνες
€50.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 4 μήνες
€35.00 EUR
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣπριν από 5 μήνες
€35.00 EUR
CHARISπριν από 5 μήνες
€20.00 EUR
mary balioussiπριν από 5 μήνες
€20.00 EUR
Κωνσταντίνος Χαραμήςπριν από 5 μήνες
€20.00 EUR
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΝΟΣπριν από 6 μήνες
€20.00 EUR
Μαυριδης Χρηστος πριν από 6 μήνες
€20.00 EUR
Βιόπουλος Λυκούργοςπριν από 6 μήνες
€20.00 EUR
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΠΑΔΩΝΗΣπριν από 6 μήνες
€20.00 EUR
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΓΙΑΣπριν από 6 μήνες
€20.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 6 μήνες
€20.00 EUR
ΡΑΠΤΟΥ ΜΑΡΙΑπριν από 6 μήνες
€20.00 EUR
Ανώνυμοςπριν από 6 μήνες
€20.00 EUR
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣπριν από 6 μήνες
€20.00 EUR
Stavros Baroutasπριν από 6 μήνες